Sista Fredagen i Dublin

Kan ha varit den finaste och ärligaste Fredagen under hela min tid på Irland. Jag var med mina två favorittjejer Manda och Bex. Det regnade sådär Irländskt och vi var dyngsura hela bunten..
 
Började med en mysig 2 rätters middag på TGI Fridays, drog några fina drinkar och shots och hade det så jävla gosigt. Sedan bar det av ut i folkhavet i Temple bar.
In på The Auld Dubliner och lyssnade på fantastiskt live musik.
Drack Irländsk öl (Smithwicks) och njöt av omgivningen, musiken och människorna.
 
En cover av Mumford & Sons - I will wait spelades och jag grät. Fy fan vad jag grät, grät och skrattade på samma gång. Ångest och Lycka på samma gång fy fan vilken känsla.
Klement ringde och jag grät igen, jag var som ett lyckligt vrak. Visste varken ut eller in.
 
Damian kom senare och var med ut resten av kvällen. Kunde fan inte be om mer.
 
Blev några pubar och sen Madonnas - en 80tals klubb haha. Det var fantastiskt. Slutade i källaren på Gypsy Rose med rejäl jävla hårdrock tillsammans med Familjen Jakobsson (Teo o Julian) och ja, jag hade en underbar kväll.
 
Allvar på natten mellan mig och Damian och fan, ÄRLIGHET genom hela kvällen. Jag var ärlig och människorna jag var med var ärliga. Jag var genuint lycklig.. Härligt

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


Och så kom min kæreste till Sverige

1 vecka sen jag lämnade Dublin i kaos och tårar. 1 vecka utan regn, rusk och ångest. 1 vecka utan dig vakandes vid min sida. Längsta veckan i hela mitt liv.
 
Stressad dag denna söndag, har fått nycklarna till boende i Malmö, lägenheten är mindre än minst men det ska nog gå bra. Det duger åt mig åtminstånde.
 
Anders följde med mig till Malmö för att lämna av mina grejer även fast han var otroligt bakfull. Tacksam tjej! Ja! Jag bjöd honom på lunch på någon restaurant vi hittade någonstans i närheten av centralen. De som känner mig vet ju att jag inte har de så lätt att hitta saker och ting.
 
Nu har jag inte bara en stad utan två som jag ska lära mig med bussar, tåg och allt vad det innebär. Gäller att jag skärper mig nu och är uppmärksam.
 
Lämnar Anders på stationen och tar sedan buss 3, Ringlinjen via erikslust "hemmåt", första gången jag använder mitt nyinköpta pendelkort. Och det går bra, bussarna i malmö har digitalskyltar som visar vilket nästa stopp är och det uppskattar jag verkligen.
 
Kommer hem och slappnar av i några timmar innan det börjar bli dags att röra sig mot Kastrup flygplats i Köpenhamn.
 
Där står jag sedan i folkmassan och väntar, väntar och väntar i vad som känns som en evighet (det tog faktiskt otroligt lång tid, kanske en halvitmme) och tillslut så ser jag dig! Lyckan bubblar upp i magen och jag kastar mig runt dig - fy fan va skönt! Du är verkligen verkligen här! Hos mig! Helt otroligt!!
 
Vi åker hem till "mig" och det känns så skönt att bara få ha dig vid min sida igen. Känns overkligt men du är ju här så det måste vara verklighet.
 
Lycka.