borta bra men hemma bäst

tandläkaren gick bra fick betala 700 för lite lim, fantastiskt!

D hittade äntligen hem idag, så skönt att ha honom här igen. Så rätt! Denna man blir jag med så länge jag får! Så länge jag inte blir psykotisk och paranoid så är det nog lugnt. Men bara han är här så försvinner all oro.

Ligger och kollar på Lucky number slevin nu, och han har somnat på soffan :-D jäkla bra film iaf :-)

Tandläkarn

Idag ska jag till tandläkaren för min metalltråd som sitter bakom tänderna har ramlat av på ena sidan och sitter nu löst. Ingen höjdare direkt! Kommer väl kosta skjortan bara f ör att få dit lite lim :(

Frukost i solsken på våran balkong

 
Hur härligt är det inte att man kan sitta ute i solen och värma sig på morgonen? Fantastiskt bra morgon detta. Solen sken och alla var glada! Lovar,det var som en sån glad musikal ute på gatorna ;) 

SÅ ÄR MAN ENSAMMAST I VÄRLDEN

Fast det är jag ju inte, men man kan ju låtsas. 
 
Damian har åkt hem till the hood -- holstebronx i några dagar för att styra och ställa. Han är ju president i Holstebronx dåravah så han måste dit och se till att allt går som det ska. Yea. 
 
Kul. 
 
Game of THRONES är ute igen och jag följer nu 2 serier slaviskt
 
1. Once upon a time och 2. Game of thrones. 
 
Detta är väldigt ovanligt, men det är 2 väldigt bra serier! 
 
Jag vet inte om jag har så mycket att säga, ville mest lägga in den här söta bilden som Damian var så sjukt go med att låta mig ta idag! 
 

Inflyttade och klara

Torsdag spenderade vi vår första natt i lägenheten. Vi hade verkligen en heldag. Drog till IKEA runt 10 på morgonen och var där till nästan klockan 14. Trots att vi bara skulle in och hämta allt som jag förbestämt att vi skulle ha. Så är det ibland. Vi drog sen och skrev kontrakt och hämtade nycklar, hämtade alla våra saker i gamla lägenheten och så lagade herrn lasange åt oss. Vi fick ju lov att inviga ungnen!
 
Tillslut kom IKEA prylarna, runt 21 på kvällen.
 
På Fredagen fick vi dra på IKEA igen för de saknades en grej till sängramen, så vi körde köttbullar 2 dagar i rad. YAY för hästköttbullar!
 
Hem till nya lyan och bygga säng, det blev jätte fint!!
 
Resterande helg har mest varit mys och god mat.
 
Åkte till flygplatsen och hämtade Emil på Söndagen runt kl 14 sen drog vi allesamman över till Köpenhamn till kvällningen och mötte upp Klement, Kristian och Anders senare också. Jätte trevlig kväll, dock blev jag ordentligt på lyset efter att de beställt in shot på shot på shot ... Så Damian fick glatt ta hem mig och bädda ner mig! Så kan det gå!
 
Så igår var alltså en rejäl bakisdag med pizza och cola .. Drällde runt hemma i lägenheten i mitt stora täcke hela dagen. Det var nog jobbigt det.
 
Nu sitter jag på arbetet och har precis blivit klar med en överblick av vårat ticket system. Blev helt okej tycker jag :)
 
Så ja, livet rullar på helt enkelt. Händer inte mycket egentligen. Älskar för mycket och tänker för lite tror jag. Så det blir sådär farligt som det kan bli ibland. Jag är övertygad om att det löser sig.