Flytten från Dublin

Måndagen den 28e Januari var det dags, efter 2 år 2 månader och 28 dagar var det dags att lämna all trygghet jag byggt upp i Dublin för ett helt nytt äventyr i Danmark. 
 
Danmark.. Vem hade kunnat ana att jag skulle hamna där tillslut? Ödets ironi. 
 
Det var kaos redan på morgonen, hade sovit i Tyrrelstown hos D och vaknade lite senare än planerat, mitt plan gick runt klockan 11 och jag hade inte ens alla mina väskor på ett ställe. 
 
Rusade upp och gav D en snabb puss innan jag drog ut i kalla Dublin, första stopp - IBM. Mötte Amanda, Bex och Marcus, kramades lite och fick nycklarna till Marcus lägenhet. Taxi till Marcus lägenhet - slängde in väskorna i taxin och sen vidare till Ashtown för att "packa" (Nej jag hade inte packat än) 
 
Hade 1 timme på mig att packa ihop allt och ja, det gick sådär. Taxi till flygplats, 3 STORA resväskor på 23kg vardera, hur i helvete har jag lyckats få så mycket grejer? Hade ju även gitarr + handbagage. Vilket jävla SLIT. Lyckades checka in och tjejen i check in tjoffset var otroligt söt och jag behövde bara betala för 1 väska! Fortfarande tacksam över det. 
 
Hade trott att D skulle komma med mig till flygplatsen och säga hej då, så när jag såg nått jävla puttinutti par stå o kramas o pussas fick jag ont i magen och tårar i ögonen och beslutade mig för att skita i det och gå igenom säkerhetskontrollen för att käka mitt sista mål mat i Dublin. Chicken royal with cheese! 
 
Flygningen gick bra som vanligt, sov hela vägen. Somna redan innan planet startade. Älskar flygningar jag är så jävla avslappnad - bara tuppar av direkt jag sätter mig ner haha ..
 
Anders kom och mötte upp mig på flygplatsen och sen skulle vi släpa all min packning hem till honom - HERREGUD! Han bor också .. på fjärde våningen .. ingen hiss. Nej men fy fan, hade träningsvärk en vecka efter!