ÅRET 2009!

cesme <3



Året 2009, var ska man börja?
Det har varit ett långt och händelserikt år måste jag säga.
Tårar, skratt, alkohol, sorg och kärlek!

Året har varit minst sagt festligt, sommaren spenderades med Grabbarna; Lillebror, Nicky, Piven & trax och co!
Massa kul minnen, allt från kameler till röda golfar ;)

Jag har lärt känna massvis med nya underbara människor via mitt pissiga jobb! Och där har det också blivit en hel del fest, det ända positiva med det jobbet är att det jobbar folk där som man inte kan annat än älska!
(Emma: I <3 U) 

Jag har kommit så långt som till Turkiet i år, underbart, en vecka i paradiset med min älskade mor och mitt ex Daniel. Även varit på kryssning med jobbet, cinderella; en mycket spännande resa.

Jag har avslutat ett långt förhållande och vuxit enormt som människa, jag klarade mig igenom allting även om det såg mörk ut ett bra tag.

Jag har inlett ett nytt förhållande med en helt underbar människa som har funnits i mitt liv i flera år även om det bara varit vänskap innan så blev det såhär, och det är helt fantastiskt, jag är enormt glad att du finns i mitt liv nu älskling. Och jag är otroligt glad att det blev vi tillslut!! Jag älskar dig Krister Törnkvist!

Skaffat mig världens sötaste kattunge har jag gjort och hunnit med 3 stycken utställningar så persson är nu en titelkatt, bra förutsättningar inför 2010!

Jag har även blivit antagen till örebro universitet, och ska flytta i Januari.
Redan detta år har jag flyttat 3 gånger så jag kan berätta att jag är jäkligt trött på att flytta, men sånt hör väl till antar jag.

Året 2009 har jag definitivt lärt mig massvis med saker om mig själv och om andra, jag har vuxit enormt mycket som person och jag känner mig ännu bättre. Jag vet att jag måste prioritera mig själv mer än vad jag har gjort innan, och jag vet att min älskade familj står vid min sida i vått och i torrt, vilka beslut jag än tar och vad jag än gör, och det känns underbart.

Även om 2009 har inneburit mycket tårar och mycket sorg så har det även varit massvis med kärlek och vänskap.
Kära vänner, ni ska veta vad ni betyder för mig; allt.
Och krille det är underbart att vi har varandra; du är det bästa och finaste jag vet
Familjen; NI ÄR BÄST JAG ÄLSKAR ER, MAMMA STORASYSTER LILLEBROR HANNA & MOA; LIAS! <3 ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR!!

oj, vilket inlägg!
2009 var ett bra år, ett datum jag ska komma ihåg är den 24 oktober, då hånglade krille upp mig på dansgolvet för första gången hahaha :D Och vi spenderade våran första natt ihop! <3 <3 <3


Tack och adjö!
OCH GOTT NYTT ÅR!